:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. április 24. 14:47

Az Oracle az Egyesült Királyságban rendezi a harmadik AppsWorld Europe konferenciát

[NetAktív] Az Oracle Corporation bejelentette, hogy a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Oracle AppsWorld Europe konferenciát az Egyesült Királyságban, Londonban tartja 2003 június 2326 között. Ezzel párhuzamos helyi rendezvényekre is sor kerül Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban. A londoni, római és párizsi konferenciák nyitóbeszédeit Larry Ellison, az Oracle Corporation elnök-vezérigazgatója tartja.

[NetAktív] Az Oracle Corporation bejelentette, hogy a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Oracle AppsWorld Europe konferenciát az Egyesült Királyságban, Londonban tartja 2003 június 23–26 között. Ezzel párhuzamos helyi rendezvényekre is sor kerül Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban. A londoni, római és párizsi konferenciák nyitóbeszédeit Larry Ellison, az Oracle Corporation elnök-vezérigazgatója tartja.

Az Oracle AppsWorld az üzleti alkalmazások, az üzleti és szakmai területek vezetői, projektirányítók, informatikai vezetők, partnercégek és a szakmai felhasználók számára rendezett legrangosabb konferencia és kiállítás.

A londoni rendezvény keretében most első alkalommal egy vezetői csúcstalálkozóra is sor kerül, ahol az üzleti, kormányzati és felsőoktatási szféra rangos előadói rávilágítanak azokra az aktuális kérdésekre, amelyek kihatnak az üzleti és informatikai rendszerek fejlesztésére. Ilyenek például az IAS (International Accounting Standars) nemzetközi számviteli előírások figyelembe vétele, az ügyviteli és üzleti rendszerek szerepe a nagyvállalatok hatékonyabb irányításában és az Európai Unió bővítése. Ugyancsak ilyen kihívás a kormányzati szervezetek számára az a 2005-re kitűzött határidő, amelyet az EU határozott meg az e-kormányzat és e-közigazgatás bevezetésére.

Az Oracle AppsWorld Europe 2003 résztvevői betekintést nyerhetnek az Oracle alkalmazáskínálatába, és megismerkedhetnek az érintett országokban elérhető legújabb üzleti megoldásokkal, képzési lehetőségekkel, valamint az Oracle helyi stratégiájával és szakembereivel. Mindez segíti a helyi vállalatokat abban, hogy a nehéz gazdasági feltételek mellett is sikeresek legyenek.

Az EMEA-térségben több mint 3600 alkalmazás-felhasználó ügyféllel rendelkező Oracle az AppsWorld rendezvény keretében termékújdonságait mutatja be, illetve továbbképző előadásokat is tart. A célközönség az Oracle Alkalmazások termékcsalád jelenlegi felhasználói, valamint az új üzleti szoftverberuházást tervező szervezetek képviselői.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 20:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.