Szerző: Barna József

2003. április 24. 10:24

Egyedi PC3500 modulok az OCZ-től

A válogatott memóriamodulokat forgalmazó egyesült államokbeli OCZ Technology tegnap jelentette be, hogy megkezdte OCZ Enhanced Latency (EL) Platinum Edition sorozatba tartozó PC3500 memóriamoduljainak forgalmazását. Az új modell alacsony késleltetés mellett üzemel 433 MHz-en.

[HWSW] A válogatott memóriamodulokat forgalmazó egyesült államokbeli OCZ Technology tegnap jelentette be, hogy megkezdte OCZ Enhanced Latency (EL) Platinum Edition sorozatba tartozó PC3500 memóriamoduljainak forgalmazását. Az új modell alacsony késleltetés mellett üzemel 433 MHz-en.

Az Enhanced Latency Platinum Edition PC3500 modulokat 256 és 512 Mbyte-os kiszerelésben kínálja a gyártó. A "tükörsima" hűtőbordával borított memóriamodul 2 ciklusnyi CAS-késleltetés (2-2-2-5) mellett működtethető 217 (434 DDR) MHz-en, míg feszültsége a gyártó adatai szerint 2,8 Voltig emelhető. A rivális Corsair már régebb óta kínál hasonló paraméterekkel rendelkező modulokat.

Az OCZ még tavaly novemberben jelentette be, hogy készen áll a 4 Gbyte/sec adatátviteli sebességet ígérő DDR500 memóriamodulok gyártására, azonban ezeknek egyelőre se híre, se hamva.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról