Szerző: castor

2003. április 15. 22:14

Megnyílt a GTA: Vice City akciójáték PC-s változatának hivatalos honlapja

A Rockstar Games megnyitotta a Grand Theft Auto: Vice City hivatalos honlapját , melyen megtekinthető az első 10 kép a PC-s verzióból. A program két nappal a tengerentúli megjelenés után, május 16-án fog az Európai üzletekbe kerülni. A PlayStation 2-re már több mint fél éve megjelent játék PC-s változata továbbfejlesztett grafikát és hangokat tartalmaz majd.

A Rockstar Games megnyitotta a Grand Theft Auto: Vice City hivatalos honlapját, melyen megtekinthető az első 10 kép a PC-s verzióból. A program két nappal a tengerentúli megjelenés után, május 16-án fog az Európai üzletekbe kerülni. A PlayStation 2-re már több mint fél éve megjelent játék PC-s változata továbbfejlesztett grafikát és hangokat tartalmaz majd.

A történet a '80-as években játszódik egy Vice City nevű tengerparti városban, ahol főhősünk éppen kiszabadul a börtönből. A célunk az lesz, hogy különböző -- csöppet sem legális alapú -- küldetések teljesítésével visszaszerezzük régi hírnevünket az alvilágban. A készítők ígérete szerint a folytatásban még nagyobb hangsúlyt fektetnek a város nyüzsgésére és hangulatára. Ennek köszönhetően a bejárható helyszín kétszer akkora, mint a Grand Theft Auto 3 három szigete együttvéve.

Az előző részekhez hasonlóan itt is lesz lehetőségünk kocsikat lopni, melyek nagyban megkönnyítik majd a feladataink teljesítését. Vezetés közben pedig kilenc órányi változatos zenét (Blondie, Kool & the Gang, Grandmaster Flash) hallgathatunk az autórádiók segítségével.

A GTA: Vice Cityben a vezethető járművek közt immáron szerepel a helikopter és a motor is, valamint új fizikai engine-nel ruházzák fel a hajókat, amelyek így még valósághűbben ringatóznak a vízen. A fegyverek terén is jó pár újdonsággal találkozhatunk, ugyanis közel negyven darab lesz belőlük. De ezek híján akár alkalmazhatjuk a mesteri küzdőtechnikánkat is, melyet valóságos harcmodorok alapján állítottak össze az animátorok.

a címlapról