:

Szerző: Kovács Attila

2000. március 8. 20:29

Az igazság odaát van?

Ezt a kérdést teszik fel a MURC-on egy mai hírükben. Hogy miért is kérdezik ők ezt? Csak abból az okból kifolyólag, mivel a CeBit-en a Matrox elhintett egy-két hírmorzsát az arra érdemeseknek az elkövetkező termékeikről, de sajna ezekről beszélni nem lehet... Szóval már van egy-két szerencsés felvilágosult ezen a kis világon, akik tudják, hogy miért is "nem érdemes megvenni azokat a GeForceokat". Hát az a lényeg, hogy ha várunk türelmesen, akkor nem fogunk kimaradni a jóból, legalábbis ahogy a Matroxot ismerem. Ja még valami: a Transforms & Lightingot támogató kártyájukkal valószínűleg a DirectX 8 debütálása után fognak előrukkolni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.