Szerző: mz

2000. május 11. 21:29

AudioTron - zene az egész lakásban

A Turtle Beach leleplezte hamarosan kapható, AudioTron névre hallgató digitális zenei berendezését. A készülék egészen újszerű, ugyanis házon, lakáson belül hálózatba köthető a már meglévő telefonvonalak segítségével - természetesen a telefonálást, az egyéb alkalmazásokat nem zavarva -, vagy USB/Ethernet csatlakozással. A hálózat másik végén természetesen egy PC kell, hogy legyen. A felhasználók a telepítés után távolról játszhatnak le zeneszámokat a készülék segítségével, melyet távirányítóval, vagy a báziskészüléken található nyomógombokkal vezérelhetnek. A lejátszott zenék a PC-n, vagy Interneten is lehetnek, az AudioTron WMA és MP3 formátumokat kezel. Várhatóan ősszel lesz kapható.
A Turtle Beach jelenlegi fejlesztései több más céggel összefogva arra irányulnak, hogy jogkezelő alkalmazást fejlesszenek az AudioTron-hoz. Ha minden jól megy, segítségével zenéket is vásárolhatunk a jövőben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról