Szerző: Barna József

2003. április 10. 10:27

Negyed terabájtos külső merevlemez a Western Digitaltól

A Western Digital piacra dobta FireWire és USB portra egyaránt csatlakoztatható külső merevlemezcsaládjának legújabb tagját. A 250 Gbyte-os modell jelenleg a legnagyobb kapacitású Special Edition változat a sorozatban.

[HWSW] A Western Digital piacra dobta FireWire és USB portra egyaránt csatlakoztatható külső merevlemezcsaládjának legújabb tagját. A 250 Gbyte-os modell jelenleg a legnagyobb kapacitású Special Edition változat a sorozatban.


Tetszetős külső

A Western Digital FireWire/USB 2.0 Combo Special Edition a hagyományos modellekben használtnál nagyobb, 8 Mbyte méretű pufferrel rendelkezik, tányérjai pedig 7200 rpm-mel pörögnek. A merevlemez átlagos adatelérési ideje 8,9 ms. A gyártó szerint a két interfész támogatása egyszerűbbé teszi az adatok cseréjét eltérő számítógépeken vagy platformokon. A meghajtó FireWire és/vagy USB porttal rendelkező számítógépekkel működik együtt Windows 98SE, ME, 2000 és XP, vagy Mac OS 9.x és annál újabb operációs rendszerek alatt.

Az új modell egyelőre kizárólag a Western Digital on-line boltjában rendelhető meg 449 dolláros fogyasztói áron. A vállalat viszonteladói partnerei az elkövetkező hónapok során kezdik meg forgalmazását.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról