Szerző: castor

2003. április 3. 19:24

Megkezdődött a Star Wars Galaxies bétatesztjének utolsó fázisa

A Sony Online Entertainment nyilvánosságra hozta, hogy a héten megkezdődött a Star Wars Galaxies bétatesztjének utolsó, harmadik fázisa. Kevin OHara, a tesztelőkkel való kapcsolattartásért felelős vezető elmondta, hogy péntekig ötezer ember kapja meg a lemezt, majd a következő két hétben a többiek is hozzájutnak. Így május elején már 50 000 játékos fogja nyüstölni a szervereket.

HIRDETÉS

A Sony Online Entertainment nyilvánosságra hozta, hogy a héten megkezdődött a Star Wars Galaxies bétatesztjének utolsó, harmadik fázisa. Kevin O'Hara, a tesztelőkkel való kapcsolattartásért felelős vezető elmondta, hogy péntekig ötezer ember kapja meg a lemezt, majd a következő két hétben a többiek is hozzájutnak. Így május elején már 50 000 játékos fogja nyüstölni a szervereket.

A Star Wars Galaxies legfőbb erénye az online játszhatóság, ahol sok száz szereplővel találkozhatunk, valamint több mint 180 élőlénnyel is összefuthatunk az erdőkben és a mezőkön. Természetesen induláskor mi is rengeteg karakter közül választhatunk, melyek 8 fajba vannak besorolva. Ezen belül pedig mintegy 30 szakma áll rendelkezésünkre -- lehetünk csempészek vagy akár fejvadászok is.

A programhoz egy olyan grafikus motort terveztek a fejlesztők, mely hatalmas területeket képes megjeleníteni, s emellett teljes mértékben visszaadja a film világának hangulatát. Kalandjaink során találkozhatunk nyüzsgő piacokkal, de akár kihalt űrbázisokkal is.

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 04:18

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.