Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Megkezdődött a Star Wars Galaxies bétatesztjének utolsó fázisa

castor, 2003. április 03. 19:24
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sony Online Entertainment nyilvánosságra hozta, hogy a héten megkezdődött a Star Wars Galaxies bétatesztjének utolsó, harmadik fázisa. Kevin OHara, a tesztelőkkel való kapcsolattartásért felelős vezető elmondta, hogy péntekig ötezer ember kapja meg a lemezt, majd a következő két hétben a többiek is hozzájutnak. Így május elején már 50 000 játékos fogja nyüstölni a szervereket.

A Sony Online Entertainment nyilvánosságra hozta, hogy a héten megkezdődött a Star Wars Galaxies bétatesztjének utolsó, harmadik fázisa. Kevin O'Hara, a tesztelőkkel való kapcsolattartásért felelős vezető elmondta, hogy péntekig ötezer ember kapja meg a lemezt, majd a következő két hétben a többiek is hozzájutnak. Így május elején már 50 000 játékos fogja nyüstölni a szervereket.

A Star Wars Galaxies legfőbb erénye az online játszhatóság, ahol sok száz szereplővel találkozhatunk, valamint több mint 180 élőlénnyel is összefuthatunk az erdőkben és a mezőkön. Természetesen induláskor mi is rengeteg karakter közül választhatunk, melyek 8 fajba vannak besorolva. Ezen belül pedig mintegy 30 szakma áll rendelkezésünkre -- lehetünk csempészek vagy akár fejvadászok is.

A programhoz egy olyan grafikus motort terveztek a fejlesztők, mely hatalmas területeket képes megjeleníteni, s emellett teljes mértékben visszaadja a film világának hangulatát. Kalandjaink során találkozhatunk nyüzsgő piacokkal, de akár kihalt űrbázisokkal is.