Szerző: roberto

2003. április 03. 09:53:45

A HP-UX alapértelmezett webböngészője a Mozilla lesz

[internetnews.com] Lapértesülések szerint a HP

[internetnews.com] Lapértesülések szerint a HP fokozatosan le fogja cserélni saját UNIX-változatának alapértelmezett grafikus felületű webböngészőjét az eddigi Netscape-ről a nyílt forráskódú Mozillára. Az új programcsomag a HP-UX 11.0-tól fölfelé lesz elérhető, és a HP-UX következő változataiban már ez lesz az alapértelmezett, de a HP természetesen továbbra is biztosítani fogja a Netscape négyes, illetve hetes verzióit a felhasználók számára.

A vállalat állítólag elégedett a Mozilla fejlődésének irányával, és az is böngésző mellett szól, hogy sokkal hamarabb megérkeznek hozzá a biztonsági frissítések, mint a Netscape böngészőkhöz. A tervek szerint a HP negyedévenként adna ki Mozilla-frissítéseket, és a cég által támogatott, letesztelt verziót a HP Software Depot oldalról tölthetnék le a felhasználók.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 02:47

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.