:

Szerző: Ady Krisztián

2003. március 24. 13:16

Emelkedik az átalánydíjas GPRS WAP-elérés díja a Pannon GSM-nél

[e-mail] A Pannon GSM Rt. közleményben tájékoztatja előfizetőit, hogy 2003. április 9-től az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a következőképpen módosulnak:

[e-mail] A Pannon GSM Rt. közleményben tájékoztatja előfizetőit, hogy 2003. április 9-től az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a következőképpen módosulnak:
A Pannon GSM a következő típusú átalánydíjas WAP-hozzáférési szolgáltatásokat vezeti be:
  • Átalánydíjas adathívás alapú PannonW@P hozzáférési szolgáltatás, amely a Pannon GSM PannonW@P portálján keresztül elérhető szolgáltatásokhoz nyújt hozzáférést havi 400 Ft-ért,
  • Átalánydíjas GPRS alapú PannonW@P hozzáférési szolgáltatás, amely a Pannon GSM PannonW@P portálján keresztül elérhető szolgáltatásokhoz nyújt hozzáférést havi 400 Ft-ért,
  • illetve az Átalánydíjas GPRS alapú WAP hozzáférési szolgáltatás, amely bármely wapos szolgáltatás elérését lehetővé teszi a Pannon GSM hozzáférési szolgáltatásán keresztül, havi 2000 Ft-ért.

Azok a jelenlegi és új átalánydíjas WAP-előfizetők, akik az új átalánydíjas PannonW@P hozzáférési szolgáltatások egyikét 2003. április 9. 0:00 óra és május 8. 24:00 óra között rendelik meg, a szolgáltatást 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a megrendeléstől számított 1 hónapig.

A teljes wapos hozzáférést biztosító GPRS alapú WAP-hozzáférési szolgáltatásra a kedvezmény nem vonatkozik. Azoknak a meglévő átalánydíjas előfizetőknek, akik az új szolgáltatást a fenti időpontok között nem rendelik meg, illetve a meglévő átalánydíjas WAP-szolgáltatást nem mondják le, május 13-tól a Pannon GSM automatikusan aktiválja -- a használt készüléktípusuktól függően -- a teljes áron igénybe vehető új PannonW@P hozzáférési szolgáltatások valamelyikét.

Az átalánydíjas WAP-hozzáférési szolgáltatás lemondására a kedvezményes idôszak lejártával csak az előfizető számlazárásával egyidőben lesz lehetőség. A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.

A fentiek értelmében míg a PannonW@P oldalainak elérése a jelenlegi 500 Ft-ról 400 Ft-ra módosul mindkét adatelérési mód (vonal - és csomagkapcsolt) esetén, az egyéb, külső WAP-oldalak elérése jelentősen drágul, valamint átalánydíjas rendszerben csak GPRS adatátvitelre korlátozódik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.