Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

World Wide Web konferencia Budapesten

roberto, 2003. március 12. 12:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[SZTAKI] Az International World Wide Web Conference Committee

hirdetés
[SZTAKI] Az International World Wide Web Conference Committee (IW3C2) és a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (MTA SZTAKI) május végén közösen rendezi meg Budapesten a tizenkettedik World Wide Web Konferenciát. A webes szabványokkal és ajánlásokkal foglalkozó W3C (World Wide Web Consortium) minden évben támogatója ennek a rendezvénynek.

Párizs, Torontó, Amszterdam, Hongkong és Honolulu után most Budapest láthatja vendégül a konferenciát magas színvonalú előadásaival és előadóival. Az ötnapos rendezvény első napján oktató jellegű előadásokat és bemutatókat látogathat a közönség, amit egy háromnapos, műszaki jellegű, szekciókra bontott előadássorozat követ. Az utolsó nap teljes egészében a fejlesztőké lesz, minden szekcióban technikai részletekkel, gyakorlati ismeretekkel foglalkozó előadások és bemutatók lesznek láthatóak.

Az előadók közt olyan neves személyiségek is találhatók, mint Tim Berners-Lee, akinek a nevéhez fűződik a World Wide Web feltalálása (1989), illetve az első webböngésző, webszerkesztő és webszerver megírása. Az konferenciáról további részleteket a www2003.sztaki.hu címen tudhatunk meg.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.