Szerző: roberto

2003. március 12. 12:58

World Wide Web konferencia Budapesten

[SZTAKI] Az International World Wide Web Conference Committee

[SZTAKI] Az International World Wide Web Conference Committee (IW3C2) és a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (MTA SZTAKI) május végén közösen rendezi meg Budapesten a tizenkettedik World Wide Web Konferenciát. A webes szabványokkal és ajánlásokkal foglalkozó W3C (World Wide Web Consortium) minden évben támogatója ennek a rendezvénynek.

Párizs, Torontó, Amszterdam, Hongkong és Honolulu után most Budapest láthatja vendégül a konferenciát magas színvonalú előadásaival és előadóival. Az ötnapos rendezvény első napján oktató jellegű előadásokat és bemutatókat látogathat a közönség, amit egy háromnapos, műszaki jellegű, szekciókra bontott előadássorozat követ. Az utolsó nap teljes egészében a fejlesztőké lesz, minden szekcióban technikai részletekkel, gyakorlati ismeretekkel foglalkozó előadások és bemutatók lesznek láthatóak.

Az előadók közt olyan neves személyiségek is találhatók, mint Tim Berners-Lee, akinek a nevéhez fűződik a World Wide Web feltalálása (1989), illetve az első webböngésző, webszerkesztő és webszerver megírása. Az konferenciáról további részleteket a www2003.sztaki.hu címen tudhatunk meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról