Szerző: mz

2000. május 10. 21:12

Intelligens Intel hálózati eszközök

Az Intel Corporation ma két új intelligens hálózati eszközt jelentett be, amelyekkel az internetes üzleti tranzakciók teljesítményét és megbízhatóságát kívánja növelni. Az innovatív új termékek kellő időben és megbízhatóan, az eddigieknél akár 150-szer gyorsabban végzik a biztonságos vállalatközi (business-to-business) tranzakciók feldolgozását. Az Intel új termékei az XML (Extensible Markup Language - kiterjeszthető jelölőnyelv) alapú internetes tranzakciók felügyeletére és irányítására szolgálnak. Az XML jó úton halad afelé, hogy a vállalati szférában hamarosan az információk világhálón történő megosztását célzó strukturált dokumentumok és adatok univerzális formátumává váljék.
Az XML lehetővé teszi a különféle régebbi számítógépes rendszerek számára, hogy "beszélgessenek egymással", és megosszák egymással a fontos üzleti információkat, mint például a rendelések beérkezésére, az árképzésre és a készletszintekre vonatkozó adatokat, ami drámai módon javítja a hatékonyságot és csökkenti a költségeket. A vezető ágazati szakértők szerint a jövőben valamennyi vállalatközi internetes tevékenység XML-re fog épülni.
Az év közepétől tömegesen is rendelkezésre álló Intel(r) NetStructure(tm) 7280 XML Director és 7210 XML Accelerator rendszerek jelenleg kipróbálás alatt állnak néhány jelentősebb, vállalatközi forgalmat bonyolító cégnél. Mindkét termék felgyorsítja és intelligensen felügyeli a biztonságos XML alapú internetes tranzakciókat, így a vállalatközi e-kereskedelem gyorsabban és megbízhatóbban mehet végbe, és a sorba állítást a felhasználó többféle szempont szerint definiálhatja. Az új eszközök jól illeszkednek a hosting-szolgáltatók (HSP­k), az alkalmazásszolgáltatók és a vállalatközi e-businesst házon belül bonyolító cégek e-business adatközpontjaihoz. A két termék könnyen és gyorsan adaptálható az üzleti prioritások változásaihoz.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.