:

Szerző: castor

2003. február 13. 16:35

A Sony kiadta az EverQuest Online Adventures szerepjátékot

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy csütörtökön a boltok polcaira került az EverQuest Online Adventures , azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt exkluzív változata. A csomag megvásárlása után egy 30 napos, ingyenes kipróbálási lehetőséget kapunk, de ezután -- a PC-s elődhöz hasonlóan -- a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy csütörtökön a boltok polcaira került az EverQuest Online Adventures, azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt exkluzív változata. A csomag megvásárlása után egy 30 napos, ingyenes kipróbálási lehetőséget kapunk, de ezután -- a PC-s elődhöz hasonlóan -- a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

Elemzők szerint elég nehéz az EverQuestet konzolra átültetni, mivel a játékban jelentős szerepe van a párbeszédeknek, amelyeket a felhasználók a számítógép billentyűzetén keresztül visznek be. A Sony szerint a PlayStation 2-verzióban ezt gyorsan elérhető menükkel és előre letárolt szövegfordulatokkal oldották meg.

"Hasonlóan működik majd, mint a PC-s változat, de egyszerűbb lesz a kezelőfelület és egyszerűbb lesz a játékmenet is" -- mondta Scott McDaniel, a Sony Online Entertainment marketingért felelős alelnöke. "Biztosak akarunk lenni abban, hogy egyszerű lesz elkezdeni a játékot és könnyen bele lehet jönni."

Szkeptikus szakértők szerint a PlayStation 2-re írt EverQuest nem más, mint egy marketingfogás, amelynek segítségével el lehet adni a konzolhoz tervezett hálózati csatolót és fenn lehet tartani a játékosok érdeklődését az online szolgáltatások iránt.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.