Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 9. 21:30

Az Ericcson és a VoiceStream 350 millió dolláros üzlete

Az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb mobilszolgáltatója, a VoiceStream Wireless Corporation az államok keleti régióiban történő piacbővítéshez a svéd Ericsson segítségét veszi igénybe.

A mobiltelefonjairól és más kommunikációs berendezéseiről ismert Ericsson 350 millió dollár értékben szállít kommunikációs berendezéseket amerikai partnerének. A VoiceStream az Ericsson berendezéseinek segítségével villámgyorsan bevezetheti a legnagyobb keleti-parti városokban a WAP- és GPRS-alapú szolgáltatásait a felhasználóinak legnagyobb örömére.

"Az Ericsson elkötelezett híve a GSM-szolgáltatások fejlesztésének és bővítésének az észak-amerikai régióban. Ez egy nagyszerű lehetőség annak bebizonyítására, hogy a hálózatok milyen könnyen fejlődhetnek fel az igényekhez"- mondta el Per-Arne Sandstrom, a Ericsson elnök-vezérigazgatója.

"A megállapodás nyomán a VoiceStream továbbra is a legjobb minőségű hangátvitelt és könnyen kezelhető, gyors és biztonságos mobil internetes szolgáltatásokat kínálhat előfizetői számára"- jelentette ki Bob Stapleton, a VoiceStream Wireless Corporation elnöke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról