Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 9. 21:22

ASUS V7700 teszt

Az ASUS videokártyák hihetetlen népszerűségnek örvendenek a magyar piacokon, és mindenki várja az első GeForce 2 GTS chipes videokártyákat. Gondolom mindenki sejti, hogy most mi jön...

Az ASUS V7700 32 MByte DDR SDRAM-os videokártyát a Riva 3D tesztelte. A kártya egy hangyányival gyorsabb a többi GeForce 2 GTS chipes cuccnál és (vélhetően) az ASUS drivereknek köszönhetően teljesen stabilan működött az AMD 751 northbridge-es alaplapban 2x AGP beállítás mellett.

Bár nagyon sok gyártó még nem jelentette meg saját GeForce 2 GTS chipes kártyáját, egyelőre az ASUS V7700 tűnik az aduásznak. Sajnos a magyarországi megjelenésről egyelőre nincs információnk.

(Személyes megjegyzés: az amúgy bőséges software-mellékletet az ASUS igazán aktualizálhatná, kissé unalmas már a Drakan és a Rollcage, meg a "Games Power Pack")

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról