:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. február 5. 20:49

Bálint napi ingyen telefonálás Neophone kártyásoknak

2003. február 14-én Bálint (Valentin) napján magyarországi helyi idő szerint este nyolc óra és éjfél között ingyen telefonálhatnak a NeoPhone kártyatulajdonosok Magyarország, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és az EU tagállamok vezetékes hálózataiba.

[HWSW] 2003. február 14-én Bálint (Valentin) napján magyarországi helyi idő szerint este nyolc óra és éjfél között ingyen telefonálhatnak a NeoPhone kártyatulajdonosok Magyarország, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és az EU tagállamok vezetékes hálózataiba.

Az akciót érintő országok vezetékes hálózatába irányuló telefonhívások értéke február 17-én éjfélig kerül jóváírásra a kártyákon. Az akció az este nyolc óra óra után megkezdett és az éjfél előtt befejezett hívásokra érvényes.

A NeoPhone INSTANT kártyát 2000 és 5000 forintos értékben lehet megvásárolni az Aral, Jet, Shell és OMV benzinkutaknál, a City Press és Relay üzletekben, a Media Markt áruházakban, valamint a Magyar Postánál és a hírlapárusoknál, a Keravill, Fotex2000 és Fotexnet üzleteiben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.