Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Bálint napi ingyen telefonálás Neophone kártyásoknak

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. február 05. 20:49
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

2003. február 14-én Bálint (Valentin) napján magyarországi helyi idő szerint este nyolc óra és éjfél között ingyen telefonálhatnak a NeoPhone kártyatulajdonosok Magyarország, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és az EU tagállamok vezetékes hálózataiba.

hirdetés
[HWSW] 2003. február 14-én Bálint (Valentin) napján magyarországi helyi idő szerint este nyolc óra és éjfél között ingyen telefonálhatnak a NeoPhone kártyatulajdonosok Magyarország, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és az EU tagállamok vezetékes hálózataiba.

Az akciót érintő országok vezetékes hálózatába irányuló telefonhívások értéke február 17-én éjfélig kerül jóváírásra a kártyákon. Az akció az este nyolc óra óra után megkezdett és az éjfél előtt befejezett hívásokra érvényes.

A NeoPhone INSTANT kártyát 2000 és 5000 forintos értékben lehet megvásárolni az Aral, Jet, Shell és OMV benzinkutaknál, a City Press és Relay üzletekben, a Media Markt áruházakban, valamint a Magyar Postánál és a hírlapárusoknál, a Keravill, Fotex2000 és Fotexnet üzleteiben.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!