Szerző: castor

2003. január 22. 19:15

Aranylemezre került a C&C: Generals stratégiai játék

Az Electronic Arts megerősítette a GameSpot magazin értesülését, mely szerint aranylemezre került az EA Pacific studió által fejlesztett Command & Conquer: Generals stratégiai játék, így semmi akadálya a február 11-i megjelenésnek.

Az Electronic Arts megerősítette a GameSpot magazin értesülését, mely szerint aranylemezre került az EA Pacific studió által fejlesztett Command & Conquer: Generals stratégiai játék, így semmi akadálya a február 11-i megjelenésnek.

"A Generals fejlesztésének kezdetétől egy olyan hollywoodi stílusú háborút szerettünk volna megalkotni a játékosoknak, melyet a CNN-t bekapcsolva is láthat, de ugyanakkor megőrzi a C&C sorozat hangulatát" -- mondta Mark Skaggs, az EA Pacific studió ügyvezetője. "A csapat hihetetlenül büszke a végeredményre, és alig várja, hogy a játékosok a kezükbe vegyék a programot."

A játékban három szembenálló fél -- az Egyesült Államok, Kína és egy nemzetközi terrorszervezet -- közül választhatunk, majd egy csodálatos 3D-s világban vívhatjuk meg csatáinkat az ellenséggel. A küldetéseink között pedig a Westwood fejlesztőcsapattól megszokott minőségű átvezető videókban tekinthetjük meg a cselekmény egyes szálainak alakulását.

A sorozat előző részeihez képest összesen 80 vadonatúj egységet találhatunk majd a gyártási listán. De ezenkívül a játékmenet is több újításon esett át, így már szerepelni fognak légiharcok és utcai harcok is. A fejlesztők nagy figyelmet szenteltek a többjátékos mód minél professzionálisabb kidolgozására, mely előzetes véleményük szerint a Generals legjobb része lesz. A játékosok helyi hálózaton, vagy az internet segítségével is összemérhetik tudásukat.

A Command and Conquer játékoktól megszokott módon ebbe a részben is megtalálható lesz a beépített küldetésszerkesztő program, mellyel a saját ízlésünknek megfelelő terepet építhetünk fel.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.