Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Aranylemezre került a C&C: Generals stratégiai játék

castor, 2003. január 22. 19:15
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Electronic Arts megerősítette a GameSpot magazin értesülését, mely szerint aranylemezre került az EA Pacific studió által fejlesztett Command & Conquer: Generals stratégiai játék, így semmi akadálya a február 11-i megjelenésnek.

hirdetés
Az Electronic Arts megerősítette a GameSpot magazin értesülését, mely szerint aranylemezre került az EA Pacific studió által fejlesztett Command & Conquer: Generals stratégiai játék, így semmi akadálya a február 11-i megjelenésnek.

"A Generals fejlesztésének kezdetétől egy olyan hollywoodi stílusú háborút szerettünk volna megalkotni a játékosoknak, melyet a CNN-t bekapcsolva is láthat, de ugyanakkor megőrzi a C&C sorozat hangulatát" -- mondta Mark Skaggs, az EA Pacific studió ügyvezetője. "A csapat hihetetlenül büszke a végeredményre, és alig várja, hogy a játékosok a kezükbe vegyék a programot."

A játékban három szembenálló fél -- az Egyesült Államok, Kína és egy nemzetközi terrorszervezet -- közül választhatunk, majd egy csodálatos 3D-s világban vívhatjuk meg csatáinkat az ellenséggel. A küldetéseink között pedig a Westwood fejlesztőcsapattól megszokott minőségű átvezető videókban tekinthetjük meg a cselekmény egyes szálainak alakulását.

A sorozat előző részeihez képest összesen 80 vadonatúj egységet találhatunk majd a gyártási listán. De ezenkívül a játékmenet is több újításon esett át, így már szerepelni fognak légiharcok és utcai harcok is. A fejlesztők nagy figyelmet szenteltek a többjátékos mód minél professzionálisabb kidolgozására, mely előzetes véleményük szerint a Generals legjobb része lesz. A játékosok helyi hálózaton, vagy az internet segítségével is összemérhetik tudásukat.

A Command and Conquer játékoktól megszokott módon ebbe a részben is megtalálható lesz a beépített küldetésszerkesztő program, mellyel a saját ízlésünknek megfelelő terepet építhetünk fel.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.