Szerző: mz

2000. május 8. 21:32

Aficio 850 kiegészítőkkel

A Ricoh Corporation, a világ egyik legnagyobb gyártója a digitális képkezelés területén, ma bejelentette a cég zászlóshajójának nevezhető Aficio 850-es masina egész világra kiterjedő, nemzeti elérhetőségét.
Bár az Aficio 850-es maga nem új, most két kiegészítővel is bővült, melyek megkönnyíthetik a nagy igénybevételnek kitett készülékek kezelését.
A meglévő vezérlő mellett a készülék most MicroPress vezérlővel is kapható, melyet a T/R Systems készít. A MicroPress elsősorban a nagy mennyiségben, ipari környezetben nyomtató felhasználóknak készült, mint például könyvnyomtatás, reprint szolgáltatók. Egyetlen MicroPress legfeljebb 12 Aficio 850-es készüléket tud kezelni.
A Ricoh viszonteladóinál szintén elérhető lesz a Fiery hálózati kiegészítő, mely az Electronics for Imaging Inc. terméke. A Fiery a lehető legnagyobb átvitelt biztosítja a végfelhasználók számára, illetve nyomtatás-ellenőrzési és folyamatellenőrzési feladatokat végez. Segítségével a vezérlő egy időben több oldalt dolgozhat fel és küldhet nyomtatásra. A Continuous Print csökkenti az indulások-leállások számát, ezzel - gondolom - növeli a készülék élettartamát is.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.