Szerző: mz

2000. május 8. 21:10

iDini mobil munkaasztal

Az iDini Corporation, mely infrastruktúra-megoldásokat kínál vezeték nélküli hálózat-elérésekhez, ma bejelentette Mobile Desktop Service nevű termékét, mely lehetővé teszi, hogy a mobil eszközökkel rendelkező felhasználók az asztali számítógépükön található fájlokat is könnyedén érhessék el telefonról vagy PDA-ról. A Mobile Desktop Service az első azok a szolgáltatások közül, melyek az iDini Wireless Data System rendszere által érhetők el.
AZ iDini Mobile Desktop Service szolgáltatása használatával a felhasználók a szükséges fájlokat egy külön online mappában tárolják, majd azokat szabadon érhetik el, szerkeszthetik, megtekinthetik, e-mail vagy fax útján továbbíthatják. A szolgáltatás támogatja a legnépszerűbb fájlformátumokat: Word, Excel, PowerPoint, HTML, Text, Postscript, PDF.
Azok a szolgáltatók, például a vezeték nélküli operátorok vagy az ASP-k(application service provider), akik érdekeltek a területen, az iDini szolgáltatását a meglévő szolgáltatások - hang, adat, stb. - mellett, vagy fő területként is kínálhatják. A szolgáltatás várhatóan ez év őszétől érhető el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról