Szerző: castor

2003. január 13. 20:16

Red Faction 2: márciusban PC-re, GameCube-ra és Xboxra is megjelenik

Az amerikai THQ Inc. kiadó hétfőn bejelentette, hogy a PlayStation 2 konzolon szép sikereket elért Red Faction 2 akciójátékukat márciusban PC, Xbox és GameCube platformokon is megjelentetik.

Az amerikai THQ Inc. kiadó hétfőn bejelentette, hogy a PlayStation 2 konzolon szép sikereket elért Red Faction 2 akciójátékukat márciusban PC, Xbox és GameCube platformokon is megjelentetik.

A Nintendo konzoljára írt verziót a Cranky Pants Games studió fejleszti, és több egyedi animációt, megnövelt felbontású textúrákat, valamint a gép hardveréhez optimalizált fénykezelést tartalmaz majd. Az xboxos és a PC-s változat az Outrage Games fejlesztőcsapat irodáiban készül és a megnövelt textúrafelbontáson kívül néhány exkluzív multiplayer pályát, valamint karaktermodellt fog tartalmazni.

A történet a 22. században játszódik a Földön, öt évvel a Marson történet lázadás után -- melyet az első részben élhettünk át. A második rész a Geo-Mod grafikus motor továbbfejlesztett változatát használja. A harc során ismét igénybe vehetjük különböző járművek (tank, repülőgép, tengeralattjáró) segítségét is.

A folytatásban nagy gondot fordítottak a fejlesztők a mesterséges intelligencia kifejlesztésére is, melynek segítségével igazi csapatként dolgoznak össze a ránk támadó ellenfelek. Azonban nem kell megijednünk, főhősünk egészségét 13 különféle fegyverrel védhetjük meg. Sőt, egyszerre három másik játékostársunk is támogathat minket, így négyfelé osztott képernyőn vívhatunk tűzharcot az ellenséggel.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.