Szerző: Barna József

2002. december 30. 10:48

Szilveszteri buliajánló a Westeltől

[Westel] Szilveszterkor a Westel az egyre népszerűbb WAP szolgáltatásra alapozva ügyfeleinek hasznos újdonsággal segít eligazodni a budapesti bulik kínálatában.

[Westel] Szilveszterkor a Westel az egyre népszerűbb WAP szolgáltatásra alapozva ügyfeleinek hasznos újdonsággal segít eligazodni a budapesti bulik kínálatában.

A szilveszteri forgatagban a Westel 777sms WAP oldalain 150 budapesti esemény (a legnagyobb rendezvényektől a csendesebb összejövetelekig) közül néhány kattintással gyorsan és még a kezdő WAP-ozók számára is könnyen megtudható a legközelebbi buli helyszíne és telefonszáma. A legközelebbi évzáró buli információinak lekéréséhez nem szükséges megadni a kérdező helyét.

A már korábban útjára indult Célravezető a felhasználó celláján belül közelítő pontossággal meghatározott tartózkodási helyét "a térképen elhelyezi" és összeveti az adatbázisban tárolt, címekhez rendelt információkkal. A gyors, alig pár másodperc alatt lezajló folyamat eredményeként az információt kereső westeles a kiválasztott kategória (pl. a legközelebbi buli) azon adatait kapja, amelyek a legközelebb esnek hozzá és ezért gyorsabban elérhetők.

A buliajánló mellett a 777sms WAP-os szilveszteri adattárában megtalálhatók és bárki számára megtekinthetők a BKV és a MÁV ünnepi menetrendjei, amelyekből kiolvasható az utolsó buszok, villamosok, metró- és HÉV-szerelvények indulási ideje csakúgy, mint a 31-i utolsó és az 1-jei első vonatok indulási helye és ideje.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról