:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 10. 16:08

Összekapcsolási szerződés a Matáv és a GTS-Datanet között

A Matáv elsőként a GTS Datanet Távközlési Kft. -vel ma aláírta az összekapcsolási szerződést, amely mindenben megfelel a Hírközlési Döntőbizottság által jóváhagyott referencia összekapcsolási ajánlatának (a MARIO-nak).

[HWSW] A Matáv elsőként a GTS Datanet Távközlési Kft.-vel ma aláírta az összekapcsolási szerződést, amely mindenben megfelel a Hírközlési Döntőbizottság által jóváhagyott referencia összekapcsolási ajánlatának (a MARIO-nak).

A szerződés aláírásával párhuzamosan már folyik a Matáv és a GTS hálózatainak fizikai összekapcsolása, hogy a szolgáltatók előfizetői elérhessék egymást.

Korábban a Matáv szerződést kötött már a Vivendivel, PanTel-lel és az eTel-lel. Az saját koncessziós körzettel nem rendelkező szolgáltatók közül ezidáig a PanTel indított el teljeskörű távközlési szolgáltatásokat ügyfelei részére, a most megkötött összekapcsolási szerződés jóvoltából a GTS-Datanet lehet a következő saját számmezővel rendelkező távközlési szolgáltató.

A Hírközlési Felügyelet számgazdálkodási adatai szerint a GTS-Datanet korábban az 1-es budapesti, 23-as biatorbágyi, 22-es székesfehérvári és 96-os győri körzetekre foglalt le önálló számmezőt -- minden körzetben a 814-es kezdetűt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.