:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 10. 12:18

A Mitac a sikertelenség miatt beszünteti a MiNote 8500 notebook gyártását

A tajvani Mitac bejelentette, hogy a csekély érdeklődésre való tekintettel befejezi a MiNote 8500 típusú, asztali számítógépalkatrészekből összeépített notebook gyártását. A MiNote 8500 gyakorlatilag egy notebook formájú asztali számítógép akkumulátor nélkül.

A tajvani Mitac bejelentette, hogy a csekély érdeklődésre való tekintettel befejezi a MiNote 8500 típusú, asztali számítógépalkatrészekből összeépített "notebook" gyártását. A MiNote 8500 gyakorlatilag egy notebook formájú asztali számítógép akkumulátor nélkül.

A cég tavaly júniusban mutatta be a MiNote 8500-at és eredetileg arra számított, hogy havi 50 ezer ilyen készüléket tud értékesíteni Európában, Japánban és Kínában. A MiNote 8500 azonban sosem lett sikeres, amelyet elsősorban a "valódi" notebookok árának gyors csökkenése okozott.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.