:

Szerző: Ady Krisztián

2002. december 9. 16:22

A Dell is az LVDS kapcsolódási felületet preferálja LCD-kijelzőinél

[DigiTimes] Iparági értesülések szerint a Dell Computer is az LVDS (low voltage differential signaling) felületet választotta 15-os LCD monitor paneljei általános csatlakozási felületeként, s ilyen csatlakozással rendelkező paneleket gyártat LCD-beszállítóival, partnereivel.

[DigiTimes] Iparági értesülések szerint a Dell Computer is az LVDS (low voltage differential signaling) felületet választotta 15"-os LCD monitor paneljei általános csatlakozási felületeként, s ilyen csatlakozással rendelkező paneleket gyártat LCD-beszállítóival, partnereivel.

A "Standard Panel Work Group" (SPWG) csoport -- Dell, Hewlett-Packard (HP), IBM és Toshiba -- többi tagja is az LVDS felületű paneleket preferálja, s jövő évtől csak ilyen 15"-os paneleket fog rendelni. Mindezek eredményeként az LVDS hamarosan "kváziszabvány" lehet a 15"-os termékeknél, lecserélve a régebbi TTL felületet.

Az elektromágneses interferencia által okozott zavaró hatás az LVDS felület segítségével minimális szintre csökkenthető, ezért a felületet széleskörűen használják notebookokban, 17"-os és nagyobb LCD-kijelzők esetén. A Topshine Electronics, tajvan egyik vezető LVDS IC-beszállítója szerint a jelenlegi havi 1.2 milliós szállítási volumen 1,5-2 millióra nőhet a következő évben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.