Szerző: Ady Krisztián

2000. május 6. 15:58

Savage 4 meghajtó - 8.20.18

Meg is jelent a generic driver , mindjárt kicsit magasabb verziószámmal. A readme alapján WinBench2000 bugot javitottak, valamint a power management szenvedett el némi frissitést.

Meg is jelent a generic driver, mindjárt kicsit magasabb verziószámmal. A readme alapján WinBench2000 bugot javitottak, valamint a power management szenvedett el némi frissitést.

Csak úgy mellesleg megjegyzem (az éjszakám ment rá a javitásra), hogy Win98SE esetén óvatosan bánjatok a TCP/IP-vel a hálózati beállítások között. Meg akartam csinálni az IrDA-n keresztüli internetmegosztást :) , és úgy elkonfigurálódott a rendszer, hogy totális újrainstallálás kellett....mikor felléptem a netre, megkapta az IP-cimet, látta a DNS szervert, de semmi mást..:(

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról