Szerző: Ady Krisztián

2002. december 6. 09:55

USB-s memóriamodult dob piacra az Iomega is

[Clubic.com] Noha lassan Dunát lehetne rekeszteni a hasonló kulcstartóra fűzhető USB-s memóriamodulokból, természetesen a legnagyobb gyártók sem hagyhatják ki termékvonalukból ezeket a termékeket. Bár a nevesebb márkájú memóriamodulok általában jóval drágábbak noname társaiknál, a megbízhatóság miatt többen választják ezeket a kiegészítőket.

[Clubic.com] Noha lassan Dunát lehetne rekeszteni a hasonló kulcstartóra fűzhető USB-s memóriamodulokból, természetesen a legnagyobb gyártók sem hagyhatják ki termékvonalukból ezeket a termékeket. Bár a nevesebb márkájú memóriamodulok általában jóval drágábbak "noname" társaiknál, a megbízhatóság miatt többen választják ezeket a kiegészítőket.

Fentiek jegyében az Iomega is piacra dobja USB 1.1 felülettel ellátott "kulcstartóit", melyeket 64 és 128 MB-os verzióban lehet majd megvásárolni. Mivel ma már szinte minden számítógépen található USB port, ezekkel az apró modulokkal egyszerűen és gyorsan hordozhatunk kisebb programokat, adatokat a gépek között.

Az Iomega memóriamoduljai 2003 januárjában kerülnek a boltokba. A 64 MB-os 87, a 128 MB-os modell pedig 116 euró körüli összegbe kerül majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról