Szerző: Ady Krisztián

2002. december 6. 09:55

USB-s memóriamodult dob piacra az Iomega is

[Clubic.com] Noha lassan Dunát lehetne rekeszteni a hasonló kulcstartóra fűzhető USB-s memóriamodulokból, természetesen a legnagyobb gyártók sem hagyhatják ki termékvonalukból ezeket a termékeket. Bár a nevesebb márkájú memóriamodulok általában jóval drágábbak noname társaiknál, a megbízhatóság miatt többen választják ezeket a kiegészítőket.

[Clubic.com] Noha lassan Dunát lehetne rekeszteni a hasonló kulcstartóra fűzhető USB-s memóriamodulokból, természetesen a legnagyobb gyártók sem hagyhatják ki termékvonalukból ezeket a termékeket. Bár a nevesebb márkájú memóriamodulok általában jóval drágábbak "noname" társaiknál, a megbízhatóság miatt többen választják ezeket a kiegészítőket.

Fentiek jegyében az Iomega is piacra dobja USB 1.1 felülettel ellátott "kulcstartóit", melyeket 64 és 128 MB-os verzióban lehet majd megvásárolni. Mivel ma már szinte minden számítógépen található USB port, ezekkel az apró modulokkal egyszerűen és gyorsan hordozhatunk kisebb programokat, adatokat a gépek között.

Az Iomega memóriamoduljai 2003 januárjában kerülnek a boltokba. A 64 MB-os 87, a 128 MB-os modell pedig 116 euró körüli összegbe kerül majd.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.