Szerző: Ady Krisztián

2002. december 6. 09:55

USB-s memóriamodult dob piacra az Iomega is

[Clubic.com] Noha lassan Dunát lehetne rekeszteni a hasonló kulcstartóra fűzhető USB-s memóriamodulokból, természetesen a legnagyobb gyártók sem hagyhatják ki termékvonalukból ezeket a termékeket. Bár a nevesebb márkájú memóriamodulok általában jóval drágábbak noname társaiknál, a megbízhatóság miatt többen választják ezeket a kiegészítőket.

HIRDETÉS

[Clubic.com] Noha lassan Dunát lehetne rekeszteni a hasonló kulcstartóra fűzhető USB-s memóriamodulokból, természetesen a legnagyobb gyártók sem hagyhatják ki termékvonalukból ezeket a termékeket. Bár a nevesebb márkájú memóriamodulok általában jóval drágábbak "noname" társaiknál, a megbízhatóság miatt többen választják ezeket a kiegészítőket.

Fentiek jegyében az Iomega is piacra dobja USB 1.1 felülettel ellátott "kulcstartóit", melyeket 64 és 128 MB-os verzióban lehet majd megvásárolni. Mivel ma már szinte minden számítógépen található USB port, ezekkel az apró modulokkal egyszerűen és gyorsan hordozhatunk kisebb programokat, adatokat a gépek között.

Az Iomega memóriamoduljai 2003 januárjában kerülnek a boltokba. A 64 MB-os 87, a 128 MB-os modell pedig 116 euró körüli összegbe kerül majd.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 22:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.