Szerző: Ady Krisztián

2002. december 5. 13:58

Rendkívül vékony MP3-lejátszókat mutatott be a PoGo! Products

[PoGo!] Két új, alig 1 cm vékony MP3-lejátszót mutatott be a PoGo! Products. A SLIM-Series sorozat két tagja RipFlash PRO és RipFlash TRIO néven található meg az üzletekben és a cég honlapján.

[PoGo!] Két új, alig 1 cm vékony MP3-lejátszót mutatott be a PoGo! Products. A "SLIM-Series" sorozat két tagja RipFlash PRO és RipFlash TRIO néven található meg az üzletekben és a cég honlapján.

A RipFlash PRO audiolejátszó MP3 és WMA állományokat képes megszólaltatni. A készülékbe épített DSP processzor nem csak lejátszást, de rögzítést is támogat MP3 formátumban, így a készülék MP3-diktafonként, -rögzítőként is használható.

Az alig 0,3" vékony lejátszó az egyik legkeskenyebb készülék a piacon, könnyedén hordozható akár ingzsebben is. A cserélhető Li-Ion akkumulátor kellően hosszú üzemidőt biztosít. A készülék háttérvilágítású LCD-kijelzője a számok címét, ID3 azonosítóit és a készülékkel kapcsolatos információkat jelenítheti meg. A PC-hez USB felületen kapcsolható.


RipFlash! TRIO

A RipFlash TRIO audiolejátszó a PRO-hoz hasonló képességekkel bír, a névben szereplő hármas funkció pedig az extraként beépített FM-tunert jelöli. Ez a készülék is MP3/WMA állományokkal birkózik meg, s szintén támogat közvetlen MP3-formátumú rögzítést. A felvételt akár a beépített FM-rádióból is készíthetjük. Az USB csatlakozáson keresztül a készülék akkumulátora is töltődik.

A RipFlash PRO listaára 219 dollár, míg a RipFlash TRIO 229 dollárért vásárolható meg a PoGo! termékeket forgalmazó tengerentúli üzletekben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról