:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 4. 13:40

Újabb apró MP3-lejátszó: KanguruMicro

Az Interactive Media bejelentette KanguruMicro névre hallgató apró audiolejátszóját, amely egyben USB portra csatlakoztatható meghajtóként is használható.

Az Interactive Media bejelentette KanguruMicro névre hallgató apró audiolejátszóját, amely egyben USB portra csatlakoztatható meghajtóként is használható.

A 64, 128 és 256 Mbyte kapacitású kivitelben kapható KanguruMicro lejátszó mindössze 92x30x26 milliméter méretű és csupán 46 grammot nyom, beépített lítiom-ion akkumulátora 6 óra folyamatos működést biztosít. A készülék memóriáját USB porton keresztül lehet feltölteni, természetesen nem csak MP3 állományokkal, hanem tetszés szerinti adatokkal, bár a KanguruMicro csak az MP3 fájlokat játssza le. Az akkumulátor töltéséhez szükséges áramot is az USB porton keresztül veszi fel a termék.

A KanguruMicro lejátszóhoz aprócska fülhallgatót, egy univerzális fejhallgató-adaptert, valamint egy nyakba akasztható pántot mellékel a gyártó. A 64 Mbyte memóriát tartalmazó készülék 99 dollárba kerül, a 128 Mbyte-os kivitelért 139, a 256 Mbyte kapacitású változatért pedig 199 dollárt kérnek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.