Szerző: bassline

2000. május 5. 21:40

Quake3 Team Arena - Az első mission pack

Az E3-on fog debütálni a Quake3 első hivatalos, Id Software által készített misson pack-je, melyben az ígéretek szerint vezető szerepet fog kapni a csapatjáték. Több új játékmód is helyet kap majd, melyek közül az egyik neve "Harvester", ahol a csapatok a pálya közepén megjelenő koponyákért versenyeznek, melyek akkor jelennek meg, amikor a játékosokat lelövik. A játékban új fegyverek és team powerup-ok is helyet kapnak. A fegyverek között újra feltűnik a lánctáras golyószóró, mozgásérzékelős-akna vető és a "szegbelövő".

Minden csapatnak lesz saját tervezésű logója és skin-je, új férfi és női modellek közül lehet majd választani, melyek arcai a csapatban betöltött szerepüktől függően más és más lesz. Újratervezett menürendszer és felépítés segíti majd a beállításokat, és a csapatok közötti kommunikáció is könnyebb lesz. A három screenshot közül már kettő régebbi, de a sorban az első friss. Izgalommal várjuk az első hivatalos kiegészítés megjelenését ehhez a nagyszerű játékhoz, mely a képek alapján igen jónak ígérkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról