Szerző: Ady Krisztián

2002. december 4. 10:29

1000 dollárnál olcsóbb Tablet PC-t dob piacra az MSI a jövő év első félévében

[DigiTimes] Folytatva a különböző piacok felé nyitás hagyományát a Micro-Star International (MSI) 1000 dollár alatti árú, egyes konkurens termékek árának felébe kerülő Tablet PC-t tervez piacra dobni.

[DigiTimes] Folytatva a különböző piacok felé nyitás hagyományát a Micro-Star International (MSI) 1000 dollár alatti árú, egyes konkurens termékek árának felébe kerülő Tablet PC-t tervez piacra dobni.

A cég befejezte a mintaplédányok fejlesztését, s jelenlegi tervei szerint a következő évben, pontosabban 2003 első félévében kerülhet piacra az MSI márkájú Tablet PC-k első generációja. Az MSI emellett más cégek számára is gyárt majd noteszgépeket a már megkötött ODM szerződések alapján.

Az MSI optimista, a cég vezetése fantáziát lát az elemzők által szkeptikusan fogadott Tablet PC-ben a PC-eladások stagnálása ellenére is, mondván, hogy a teljesen új koncepció lehet a kulcs a jövőbeni keresletnövekedésnek. A másik kulcsszereplő mi más lenne, mint a minél kedvezőbb, versenyképes ár.

A kezdetben csak alaplapokat és videokártyákat gyártó MSI az elmúlt években folyamatosan bővítette termékpalettáját optiaki meghajtókkal, monitorokkal, szerverekkel és vezeték nélküli technológiát alkalmazó telekommunikációs termékekkel. A cég március óta saját márkájú LCD-monitorokat és optikai meghajtókat dobott piacra Kínában.

Az MSI a következő évre alacsonyabb, 25%-os növekedést vár a kínai, a legdinamikusabban növekvő piactól, mivel már itt is lassulás tapasztalható a fejlődés ütemében. A cég tervei szerint ebben az évben 900.000 alaplapot értékesít Kínában.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.