Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 19. 12:04

Az Emitel az Ericssont kérte fel ADSL szélessávú hozzáférési berendezések telepítésére

2002 augusztusában az Emitel és az Ericsson Magyarország az Ericsson Engine Access Ramp többszolgáltatásos hozzáférési

[HWSW] 2002 augusztusában az Emitel és az Ericsson Magyarország az Ericsson Engine Access Ramp többszolgáltatásos hozzáférési platformján alapuló szélessávú ADSL hozzáférési berendezések szállítására vonatkozó szerződést írt alá. A szerződés mintegy folytatása annak a tavalyi megállapodásnak, amelynek értelmében az Ericsson az Emitel részére ENGINE Access Ramp berendezések szállítását vállalta a régebbi típusú analóg központok kiváltására. Ez volt az első Engine szerződés Magyarországon.

Jelen szerződés keretén belül az Ericsson ADSL technológiát szállít és telepít az Emitel előfizetoi részére. A szerződés ADSL hálózati berendezéseket (DSLAM), ADSL modemeket (HM130di) és hálózattelepítési szolgáltatásokat foglal magában. A megoldás az ENGINE Access Ramp-en alapul, amely jól alkalmazható mind keskenysávú (PSTN, ISDN) és szélessávú (ADSL, SHDSL) szolgáltatások esetében, ugyanazon többszolgáltatású hozzáférési platform felhasználásával.

Az Emitel Távközlési Részvénytársaság a 77-es kiskunhalasi, a 78-as kiskorösi és a 79-es bajai primer körzet helyi közcélú távbeszélő szolgáltatója 1994. december 1-től. E három körzetben összesen 84 település telefonellátásáról gondoskodik. Nagy volumenű távközlési fejlesztései során az elmúlt években korszerű, digitális központokat és hálózatokat telepített, amelyek révén a telefonhívások felépítése sokkal biztosabbá és gyorsabbá vált. E tudatos stratégián belül jelentős továbblépés a szélessávú szolgáltatások nyújtása terén az Ericsson Magyarországgal most kötött szerződés.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.