:

Szerző: castor

2002. november 3. 13:25

Az Egyesült Államokban már kapható a Tony Hawk's Pro Skater negyedik része

Az Activison bejelentette, hogy a Tony Hawks Pro Skater 4 című játékuk péntektől már megvásárolható az Egyesült Államokban és Kanadában. A programot az Activision öt platformra (Xbox, PlayStation 2, GameCube, GameBoy Advance, PlayStation) adta ki.

Az Activison bejelentette, hogy a Tony Hawk's Pro Skater 4 című játékuk péntektől már megvásárolható az Egyesült Államokban és Kanadában. A programot az Activision öt platformra (Xbox, PlayStation 2, GameCube, GameBoy Advance, PlayStation) adta ki.

A minden idők egyik legnépszerűbb sportjátékának számító programot a neves GamePro Magazine és az Official PlayStation Magazine is 5/5-ös, azaz maximális pontszámmal értékelte. A GamesFirst és a GameSplurge online magazinok szombati cikke végén pedig 10/10, illetve 9/10-es osztályzat található.

Az eddigi Tony Hawk's Pro Skater játékokra mindig is a tökéletes zenei anyagok voltak jellemzőek. Nem lesz ez másképp a negyedik részben sem, ugyanis az előadók közt olyan népszerű együttesek szerepelnek, mint az Offspring, az Iron Maiden, a Sex Pistols, vagy az AC/DC.

A játszható karakterekből ezúttal összesen 14 található a programban. Tony Hawk mellett a következő profikkal pattanhatunk deszkára: Elissa Steamer, Chad Muska, Jamie Thomas, Rodney Mullen, Eric Koston, Steve Caballero, Andrew Reynolds, Rune Glifberg, Geoff Rowley, Bam Margera, Kareem Campbell, Bucky Lasek és Bob Burnquist. De a felújított "Create-a-Skater" menüpontban egy teljesen új karaktert is készíthetünk a saját ízlésünk alapján.

A negyedik részben is rendelkezésünkre áll a már megszokott Park Editor, mellyel megalkothatjuk álmaink pályáját. A PlayStation 2-es verzió online támogatását kihasználva pedig arra is lehetőségünk nyílik, hogy a saját magunk által kreált helyszínen mások ellen is versenyezzünk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 13:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.