:

Szerző: Vörös Péter

2002. október 28. 20:09

Újabb miniatűr MP3-lejátszó a porondon

A Creative nemrég mutatta be kulcstartóra fűzhető Nomad MuVo audiolejátszóját, amelyet az iRiver után a Magic Star is megpróbál letaszítani a képzeletbeli trónról.

A Creative nemrég mutatta be kulcstartóra fűzhető Nomad MuVo audiolejátszóját, amelyet az iRiver után a Magic Star is megpróbál letaszítani a képzeletbeli trónról.

A Magic Star lejátszója először 128, később 256 Mbyte memóriával is elérhető lesz. Az aprócska készüléket -- hasonlóan a Creative MuVo-hoz -- egyszerűen csak az USB portra kell csatlakoztatni, és memóriáját máris elkezdhetjük feltölteni kedvenc zenéinkkel, fájljainkkal, vagy akár emailjeinkkel. A Mobile Mail alkalmazás révén ugyanis a készülék képes a levelek kezelésére és megjelenítésére is, bár hogy pontosan hogyan, azt egyelőre nem tudni.

A lejátszót beépített lítium-ion akkumulátor táplálja, amely 6 óra folyamatos működést tesz lehetővé. Ha az akkumulátor lemerült, a készüléket egyszerűen be kell dugni az USB portra, ahonnan feltölti magát. A Magic Star apró készülékének 128 Mbyte-os változata 179 euróba kerül, a 256 Mbyte-os kivitelért pedig 279 eurót kérnek majd.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 1. 23:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.