Szerző: Vörös Péter

2002. október 28. 20:09

Újabb miniatűr MP3-lejátszó a porondon

A Creative nemrég mutatta be kulcstartóra fűzhető Nomad MuVo audiolejátszóját, amelyet az iRiver után a Magic Star is megpróbál letaszítani a képzeletbeli trónról.

A Creative nemrég mutatta be kulcstartóra fűzhető Nomad MuVo audiolejátszóját, amelyet az iRiver után a Magic Star is megpróbál letaszítani a képzeletbeli trónról.

A Magic Star lejátszója először 128, később 256 Mbyte memóriával is elérhető lesz. Az aprócska készüléket -- hasonlóan a Creative MuVo-hoz -- egyszerűen csak az USB portra kell csatlakoztatni, és memóriáját máris elkezdhetjük feltölteni kedvenc zenéinkkel, fájljainkkal, vagy akár emailjeinkkel. A Mobile Mail alkalmazás révén ugyanis a készülék képes a levelek kezelésére és megjelenítésére is, bár hogy pontosan hogyan, azt egyelőre nem tudni.

A lejátszót beépített lítium-ion akkumulátor táplálja, amely 6 óra folyamatos működést tesz lehetővé. Ha az akkumulátor lemerült, a készüléket egyszerűen be kell dugni az USB portra, ahonnan feltölti magát. A Magic Star apró készülékének 128 Mbyte-os változata 179 euróba kerül, a 256 Mbyte-os kivitelért pedig 279 eurót kérnek majd.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.