Szerző: Ady Krisztián

2002. október 24. 12:26

Sony Ericsson T300: MMS-képes mobiltelefon már 59.900 forintért

A Westel megkezdte a Sony Ericsson középkategóriás, MMS-képes mobiltelefonjának forgalmazását. A készülék ára két éves előfizetéssel 59.900 forint.

A Westel megkezdte a Sony Ericsson középkategóriás, MMS-képes mobiltelefonjának forgalmazását. A készülék ára két éves előfizetéssel 59.900 forint.

A Sony Ericsson T300 mobiltelefon pontosan azt kínálja, amit a legtöbb fogyasztó keres: egyszerű használatot, akár multimédiás, képes, vagy hagyományos üzenetek továbbításának a lehetőségét, valamint szórakozást megfizethető áron. A mindhárom GSM szabványt (900/1800/1900 MHz) kezelni képes GSM/GPRS telefon öt kontinensen használható.

A gyors és egyszerű mobil internet-használat érdekében a T300-on található egy Internet gomb, amellyel a lehető leggyorsabban tölthetők le az újdonságok, például az új EMS képek, vagy csengőhangok. Egyetlenegy gomb használatával a telefon azonnal a korábban beállított oldalra csatlakozik. E funkció segítségével a mobil szolgáltatók akár gyárilag hozzárendelhetik a készülékekhez portáljaik címét. A T300 mobil az internetet nagy sebességgel, GPRS-en keresztül, WAP 1.2.1 böngészővel éri el.

A T300-zal a mobil üzenettovábbítás összes jelenlegi formája használható: nemcsak az SMS és az EMS, hanem az MMS, valamint e-mailek küldése is. Az MMS-sel jó minőségű fotókat, formázott szöveget és felvett hangot tartalmazó üzenetet is lehet továbbítani. A hangzást a 24 szólamú csengőhangkészlet teszi igazán élvezhetővé. A készülék felhasználói küldhetnek egymásnak csengőhangokat, letölthetik azokat a webről, sőt, saját maguk dallamát is előállíthatják a T300 segítségével. Az egyes bejegyzésekhez hangok is rendelhetők, így már a csörgéskor megállapítható ki a hívó.

A T300 öt szórakoztató játékot -- Ballpop, Q, Path, Pulldown és Tenisz -- tartalmaz. A naptár funkció segítségével lehetőség nyílik találkozók, évfordulók, illetve emlékeztetők feljegyzésére. A multimédiás üzenettovábbítás (MMS), a többszólamú csengőhangok, a cserélhető előlap, a játékok, a számos képkezelési alkalmazás és a nagyméretű, 256 színes kijelző révén a T300 árkategóriáján belül egyedi készüléknek ígérkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról