Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 23. 16:30

Még négy hónapot kell várni Lara következő kalandjára és a Championship Manager negyedik részére

Még augusztusban úgy tűnt, hogy az Eidos tartani tudja a karácsony előtti kiadási dátumot, azonban a cég legfrissebb megjelenési listája szerint még legalább négy hónapot kell várni Lara következő kalandjára, a Tomb Raider: The Angel of Darkness -re, valamint a Championship Manager focimenedzser program negyedik részére. A közlemény szerint várhatóan mindkét játék 2003 februárjában fog megérkezni a boltokba.

Még augusztusban úgy tűnt, hogy az Eidos tartani tudja a karácsony előtti kiadási dátumot, azonban a cég legfrissebb megjelenési listája szerint még legalább négy hónapot kell várni Lara következő kalandjára, a Tomb Raider: The Angel of Darkness-re, valamint a Championship Manager focimenedzser program negyedik részére. A közlemény szerint várhatóan mindkét játék 2003 februárjában fog megérkezni a boltokba.


Az Eidos legsikeresebb játékainak szereplői

A Core Design csapat vezetője elmondta, hogy feltétlenül szükségesnek látják a plusz három hónapnyi, fejlesztésre szánt időt, ugyanis csak így lesz lehetőségük tökéletesíteni a Tomb Raider következő részét.

Az Eidos sajtóközleménye a megjelenési dátumokon kívül még kitér arra is, hogy az október 5-én megjelent Hitman 2 című akciójátékukból eddig összesen már egy millió példányt értékesítettek, valamint az október 18-án PlayStation2, Xbox és GameCube konzolokra kiadott TimeSplitter 2 című programjuk 10/10-es értékelést kapott az angol Official Playstation 2 Magazine legújabb számában. Talán részben a cikknek is köszönhető, hogy jelenleg ez a két játék foglalja el az angol játékeladási lista első két helyét.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról