Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 23. 09:15

Megjelent a Baldur's Gate: Dark Alliance szerepjáték xboxos változata

Megjelent a Black Isle Studios és a Snowblind Studios fejlesztőcsapatok hosszú közös munkájának gyümölcse, a Baldurs Gate: Dark Alliance xboxos változata. A Forgotten Realms világában játszódó kalandokat feldolgozó program a szakemberek véleménye szerint várhatóan egy héten belül a toplisták élére küzdi fel magát.

Megjelent a Black Isle Studios és a Snowblind Studios fejlesztőcsapatok hosszú közös munkájának gyümölcse, a Baldur's Gate: Dark Alliance xboxos változata. A Forgotten Realms világában játszódó kalandokat feldolgozó program a szakemberek véleménye szerint várhatóan egy héten belül a toplisták élére küzdi fel magát.

A PC-n megjelent Baldur's Gate szerepjátékokhoz képest nagy előnyt jelent, hogy lehetőségünk van arra is, hogy egy gépen egyszerre ketten játsszunk. Ezen kívül külön érdekesség, hogy Baldur's Gate városa mellett ellátogathatunk a híres Sword Coastra is, amely a PC-re megjelent kiegészítő lemezből lehet már ismerős.

Az Xbox konzol grafikai teljesítményének köszönhetően a fejlesztők egy teljesen 3D-s világot alkottak, melyet a Dolby Surroundban szóló hangok tesznek még életszerűbbé. A karakterek hangjait pedig hollywoodi színészek kölcsönzik.

A játék már megjelent PlayStation 2 konzolra, ahol szép sikereket ért el, ugyanis eddig 500 000 darabot adtak el belőle világszerte.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról