Szerző: Barna József

2002. október 9. 09:46

Itt a Logitech új Cordless Desktop Comfort billentyűzete

A Logitech bejelentette a Cordless Desktop Comfort megjelenését,

A Logitech bejelentette a Cordless Desktop Comfort megjelenését, amely egy elegáns fekete színű, ívelt kialakítású, a legnagyobb kényelem érdekében osztott elrendezésű billentyűzet. A Cordless Desktop Comfort a Logitech által idén bevezetett vezetéknélküli desktopok utolsó eleme. A fekete és ezüst színű Cordless MouseMan Optical egérrel együtt, ez a finom eleganciát sugárzó billentyűzet és egér kombináció hamarosan kapható az üzletekben.

A felhasználók egyre inkább felfedezik a vezetéknélküliség előnyeit az íróasztalaikon. A vezetéknélküli billentyűzetet használója úgy helyezheti el, ahogy az ülőhelyzetéhez és az íróasztal magasságához a legkényelmesebb, a vezeték hossza nem korlátozza ebben. A Cordless Desktop Comfort billentyűzete jól passzol a számítógépasztal kihúzható billentyűzettartójára, továbbá a kontúros kialakítás következtében kitűnő választás azok számára, akik hosszú órákat töltenek gépeléssel.

A Cordless Desktop Comfort jól kézreeső multimédia vezérlőgombokkal biztosítja a multimédiás alkalmazások egy gombnyomással történő elérését. Az Internet gyorsbillentyűk beprogramozhatók az email, internetes keresőmotorok, és kedvenc weboldalak azonnali elérésére.

A kényelmesen kialakított Cordless MouseMan Optical kellemesen simul a jobb kézbe. A 800 dpi-s optikai szenzor finom kurzormozgást biztosít a legkülönbözőbb felületeken. A Cordless MouseMan Optical szinte bárhol használható a vevőegység kétméteres sugarú körzetében, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók ott dolgozzanak, játsszanak vagy kommunikáljanak a PC-n, ahol az számukra a legkényelmesebb.

A Logitech mindegyik vezetéknélküli perifériaeszköze védjegyes digitális rádiótechnológián alapul, amely megbízható teljesítményt biztosít a vevő kétméteres sugarú körzetében. Nem befolyásolja a teljesítményt, hogy a vevőegységet nem az asztalon, sőt akár a számítógép mögött helyezik el. A Logitech vezetéknélküli eszközei 12-bites digitális biztonsági azonosítókódot használnak, amely lehetővé teszi, hogy több vezetéknélküli eszközt is lehessen működtetni egymás közelében, anélkül, hogy zavarnák egymást.

Minden Logitech billentyűzet, egér és trackball kompatibilis a Windows 98, Windows 2000, Windows Millennium Edition és Windows XP operációs rendszerekkel. A Logitech Cordless Desktop Comfort a Macintosh OS X vagy újabb operációs rendszerek alatt is működik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról