Szerző: Barna József

2002. október 2. 10:45

Végre az európai Handspring Treo modellekhez is elérhető a GPRS szoftverfrissítés

A Handspring végre európai és ázsiai Treo készülékeihez is kiadta a szoftverfrissítést, amelynek segítségével a 180 és 270 kommunikátor a GSM mellett már GPRS adatátvitelre is képes. A frissítés természetesen ingyen letölthető a Handspring weboldaláról .

A Handspring végre európai és ázsiai Treo készülékeihez is kiadta a szoftverfrissítést, amelynek segítségével a 180 és 270 kommunikátor a GSM mellett már GPRS adatátvitelre is képes. A frissítés természetesen ingyen letölthető a Handspring weboldaláról.


Handspring Treo 270

A szoftverfrissítés után a Treo a GPRS kapcsolat lehetősége mellett számos új szolgáltatással gazdagodik, például a készülék egy gombnyomással elnémítható, illetve gyorsabban lehet a telefonszámok és nevek között keresni.

A Handspring Treo egy kétsávos (GSM900/1900 illetve Európában GSM900/1800) mobiltelefont foglal magában és a szoftverfrissítés után kompatibilis a GPRS szabvánnyal. A gép "lelke" egy Motorola Dragonball VZ processzor, amely 33 MHz-en ketyeg, a memória mérete pedig 16 MByte. A készüléket a Palm OS operációs rendszer 3.5 verziója működteti.

A Treo jelenleg négyféle kivitelben létezik, a Treo 180 kijelzője monokróm, a Treo 270 kijelzője színes, a Treo 300 csak a Sprint mobilszolgáltató CDMA hálózatában használható, a Treo 90 pedig nem tartalmaz mobiltelefont.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról