:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 26. 21:56

Bejelentették az Xbox Live csomaghoz mellékelt két játék címét

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy az Xbox Live európai csomagjában két játékot találhatunk majd, a Whacked! -et, valamint a MotoGP -t. Sajnos azonban ezek nem teljes verziók lesznek, hanem csupán néhány kipróbálható pályát tartalmaznak majd. A Whacked! például három helyszínt és három különböző játékmódot tartalmaz majd.

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy az Xbox Live európai csomagjában két játékot találhatunk majd, a Whacked!-et, valamint a MotoGP-t. Sajnos azonban ezek nem teljes verziók lesznek, hanem csupán néhány kipróbálható pályát tartalmaznak majd. A Whacked! például három helyszínt és három különböző játékmódot tartalmaz majd.

Az internetes játéklehetőséget azonban mindkét program maximálisan kihasználja. A májusban megjelent MotoGP motorszimulátorral például 16 játékos küzdhet meg egymás ellen a virtuális betonon.

Az Xbox Live "hivatalosan" jövő márciusban indul el és összesen nyolc országban lesz elérhető, köztük Olaszországban, Svédországban, Spanyolországban és Hollandiában is. A headsetet, a játékokat és az egyéves előfizetést tartalmazó indulócsomag ára 59 euró lesz.

Az Xbox Live szolgáltatás támogató játékok között biztosan ott lesz az "NFL Fever 2003", a "Mech Assault" és az "Unreal Chamionship". Egyelőre nem tudni, hogy a szolgáltatás indulásakor pontosan hány játék támogatja majd az Xbox Live-ot, azonban a Microsoft szerint a jövő év végére már legalább 50 ilyen szoftver lesz a piacon.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.