Szerző: Vörös Péter

2000. május 2. 08:29

Linuxcare: a tőzsdei bevezetés egyelőre elmarad

A cég úgy ítélte meg, hogy jobb várni a dologgal a piacok utóbbi időben mutatott ingadozása ill. magas rangú cégvezetők nemrégiben történt lemondása miatt és visszavonta a tervezett IPO-t (initial public offering - kezdeti nyilvános ajánlattétel [a tőzsdei bevezetés hivatalos neve/rövidítése]). Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a cég lemondott volna a bevezetés lehetőségéről, de mivel a cégnek jelenleg nincs elnök-vezérigazgatója (CEO) ezért a halasztás mellett döntöttek (Fernand Sarrat, a korábbi CEO áprilisban mondott le, míg az informatikai igazgató, Doug Nassaur, két hete hagyta ott a céget).
A San Francisco-i központú Linuxcare eredetileg 4,5 millió részvényt szeretett volna 13-15$-os áron bevezetni a Nasdaq értéktőzsdére.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról