Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. szeptember 18. 14:08

Xbox technológiát használnak a Sega következő generációs játéktermi gépei

A Sega és a Microsoft bejelentette, hogy egy játéktermi arcade videojátékokhoz tervezett alaplapot fejlesztettek ki, amely számos, a Microsoft Xbox konzolból ismert megoldást tartalmaz.

A Sega és a Microsoft bejelentette, hogy egy játéktermi "arcade" videojátékokhoz tervezett alaplapot fejlesztettek ki, amely számos, a Microsoft Xbox konzolból ismert megoldást tartalmaz.

Ez lehetővé teszi, hogy a fejlesztők könnyen és gyorsan készítsék el az xboxos szoftverek játéktermi átiratait, illetve a játéktermi szoftvereket könnyen átírhassák Xboxra. A Chihiro névre keresztelt alkatrész decemberben jelenik meg, az első ráépülő játék pedig a "House of the Dead" sorozat harmadik része lesz.

Ez a második eset, hogy a játéktermi gépeket továbbra is fejlesztő Sega egy másik céggel együttműködve fejleszti ki termékét: az előző ilyen alkatrész a Triforce alaplap volt, amely a Sega, a Nintendo és a Namco együttműködésének gyümölcse. A Sega és a Nintendo márciusban jelentették be, hogy két autóversenyes játékot fejlesztenek a GameCube konzolra és a Triforce alaplapra épülő játéktermi gépekre.

A Sega üzemi nyeresége a márciusban véget ért pénzügyi évben 43,7 százalékkal 82,4 millió dollárra esett.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról