Szerző: roberto

2002. szeptember 12. 15:11

A Harry Potter film is letölthető a CinemaNow online videotékából

[AP] A CinemaNow online videotéka és a Warner Bros. filmstúdió tegnap jelentette be, hogy a két cég megállapodásának eredményeként a CinemaNow oldaláról letölthetőek lesznek a Warner egyes filmjei. A stúdió most először teszi interneten hozzáférhetővé olyan alkotásait, mint a Harry Potter és a bölcsek köve vagy a Támad a Mars .

[AP] A CinemaNow online videotéka és a Warner Bros. filmstúdió tegnap jelentette be, hogy a két cég megállapodásának eredményeként a CinemaNow oldaláról letölthetőek lesznek a Warner egyes filmjei. A stúdió most először teszi interneten hozzáférhetővé olyan alkotásait, mint a Harry Potter és a bölcsek köve vagy a Támad a Mars.

A részben a Microsoft tulajdonában lévő CinemaNow honlapjáról eddig is számos kisebb stúdió alkotása volt elérhető streaming video vagy letölthető formátumban. Idén a cég egy 30 napos próbaidőszak erejéig hozzáférhetővé tette a Metro-Goldwyn-Mayer néhány filmjét, illetőleg a Warner egyes alkotásai is elérhetőek voltak streaming video formátumban, azonban ez az első alkalom, hogy az egyik vezető filmstúdió letölthetővé teszi egyes filmjeit. A Warnerrel kötött mostani megállapodás az év végéig marad érvényben, de meghosszabbítható.

A CinemaNow által kínált olyan újabb Warner-filmek, mint a Harry Potter egyszeri letöltése 3,99 dollárba kerül, míg a régebbiek már 2,99 dollárért is elérhetőek. A Microsoft által kifejlesztett védelmi technológia gondoskodik arról, hogy a letöltött film csupán 24 órán keresztül legyen megtekinthető: amennyiben a vásárló nem újítja meg a licencet, egy nap után nem tudja lejátszani a letöltött videoállományt. A letölthető filmek mérete többnyire 700 Mbyte körül van.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról