:

Szerző: roberto

2002. szeptember 9. 19:01

Az Ericsson MMS szolgáltatás szállítására vonatkozó keretmegállapodást kötött az Orange csoporttal

Tovább erősödött az Ericssonnak az MMS (multimédiás üzenetkezelés) terén betöltött pozíciója: az Orange SA és 22 tagvállalata az Ericssont választotta az MMS technológia szállítójául, és már alá is írták az első MMS szerződést az Orange France-szal.

Tovább erősödött az Ericssonnak az MMS (multimédiás üzenetkezelés) terén betöltött pozíciója: az Orange SA és 22 tagvállalata az Ericssont választotta az MMS technológia szállítójául, és már alá is írták az első MMS szerződést az Orange France-szal. Az Orange vállalatcsoporttal aláírt keretmegállapodás révén az Ericsson még nagyobb részt vállal az Orange által irányított alkalmazásfejlesztésből.

Az Orange France-szal, Franciaország első számú mobilhálózat-üzemeltetőjével kötött üzlet a keretmegállapodás első konkrét eredménye. A szerződés értelmében az Ericsson szállítja az MMS platformot és a kapcsolódó rendszereket, integrálja azokat az Orange hálózatába -- például interfészeket olyan meglévő szolgáltatásokhoz, mint a WAP, az SMS vagy az e-mail szolgáltatás --, valamint telepítési és támogatási szolgáltatást nyújt.

Az MMS kibővíti az üzenetkezelési funkciókat, hiszen a szöveggel együtt színes képek, fotók, animációk és hangfájlok küldhetők GSM, GPRS vagy UMTS hálózaton keresztül. Az MMS kulcsfontosságú mobil internetes szolgáltatássá válik majd, és jelentősen megnöveli a forgalmat, ezáltal lehetővé téve a mobilhálózat-üzemeltetők és szolgáltatók számára, hogy az SMS vitathatatlan sikerére alapozva újabb bevételi forrásokra tegyenek szert.

"Ez a megállapodás is bizonyítja, hogy a világ fő mobilhálózat-üzemeltetői bíznak megoldásainkban. Nagy örömünkre szolgál, hogy az Orange csoporttal együttműködésben hozzájárulhatunk az MMS és a mobil internet sikeréhez. Ráadásul az Orange France-szal kötött szerződés megerősíti az Ericsson pozícióját a francia piacon" -- nyilatkozta Guy Roussel, a France Telecom csoporttal foglalkozó Ericsson-egység elnöke.

"A fejlett üzenetkezelés az Orange stratégiájának szerves része. Ügyfeleink most már képesek lesznek képes üzenetek küldésére és fogadására, képek, színek és hangok kombinálásával. Az Ericsson technológiája alapvető fontosságú ahhoz, hogy ezeket a szolgáltatásokat nyújthassuk ügyfeleinknek" -- tette hozzá Benoit Eymard, az Orange France műszaki vezetője.

Az Ericsson úttörő szerepet tölt be az MMS terén. A vállalat világszerte több mint 80 MMS tesztrendszert állított fel, és mindezidáig több mint 30 kereskedelmi MMS szerződést nyert el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.