Szerző: sammer

2000. április 30. 23:30

Quake III Arena Dreamcastre

A konzolok tovább hódítanak, az id Software pedig nem hagyja, hogy az Epic Games kényelmesen befészkelje magát az "új" területre. A Quake III Arena meg fog jelenni Sega Dreamcast-re, és az új platformon is szembeszáll az Unreal Tournament-tel. A CheckOut Games ezzel foglalkozik egyik cikkében, amiből két érdekes részletet olvashatsz itt:

"A Sega Dreamcast egy rendkívül nagy teljesítményű játékkonzol, és ezért remek választás a Quake III Arena konzolos változatához." - mondta Todd Hollenshead az id Software-től hivatalos sajtóközleményében. "A Dreamcast nagyszerű grafikája és különösen a hálózati támogatása teszi nagyon vonzóvá és lehetőséget ad arra, hogy a PC-n nagy sikereket elért Quake III Arena-t kiterjesszük a Dreamcast piacára is."

"A Q3A kódjának átírása Dreamcast-re nagyon gyorsan halad, mert sokkal egyszerűbb a programozása, mint a többi hardware platformnak. Tény, hogy a konzolba sokkal kevesebb RAM van ezért a nagyobb pályákon megszorításokat is kell tennünk, esetleg az egészet le kell cserélnünk egy szerényebbre. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy rosszabb pályák lesznek, mert kihasználjuk az új lehetőségeket, és ezért sok újítás is várható."

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.