Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. szeptember 9. 10:25

Játékhírek: friss K.O.T.O.R. és Platoon képek

Star Wars: KOTOR képek

Star Wars: KOTOR képek
A LucasArts frissítette a Star Wars Knights of the Old Republic játéknának honlapját néhány friss képpel. A Bioware által fejlesztett MMORPG alapú szerepjáték különlegessége, hogy az egész Star Wars univerzumot próbálja felkarolni. A program novemberben jelenik meg Xbox konzolra és PC-re.

Platoon képek
A hivatalos Platoon honlap is frissült néhány új képpel, melyeken egy vietkongok által ellenőrzött hidat rohamoznak meg az amerikai tengerészgyalogosok. A stratégiai játékot az a magyar Digital Reality fejlesztőcsapat készíti, akiknek az Imperium Galactica első két részét is köszönhetjük, valamint hamarosan megjelenik a Haegemonia című programjuk.

Conflict: Desert Storm videó
A Pivotal Games fejlesztőcsapat kiadott egy kétperces új videót a Conflict: Desert Storm című programjából. Az ún. "harmadik nézetű" akciójáték az 1991-es Öböl Háború eseményeit dolgozza fel. A fejlesztésben több szakértő és speciálisan kiképzett katona is részt vett. A program a kiadó ígérete szerint néhány héten belül a boltok polcaira fog kerülni.

Késik a Postal 2
A Running With Scissors fejlesztőcsapat szombati közleménye szerint csak 2001 első negyedévében fog megjelenni a Postal 2 című játékuk. A rengeteg erőszakos és durva jelenetet tartalmazó programot első részéhez hasonlóan valószínűleg ismét több országban be fogják tiltani.

Hivatalos Tribunal bejelentés
A Morrowind fejlesztőcsapata, a Bethesda Softworks hivatalosan is bejelentette, hogy már dolgoznak a program kiegészítő lemezén, mely a The Elder Scrolls III: Tribunal címet kapta. Először a hét elején merült fel a pletyka a fejlesztést illetően, de hivatalos források nem erősítették meg azt. A program megjelenése még a karácsonyi szezon előtt -- azaz november körül -- várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról