Szerző: Barna József

2002. szeptember 9. 19:31

Két új MP3-lejátszó az iRiver kínálatában

Új MP3-lejátszókat mutatott be ma az iRiver, válaszul a konkurens Sonicblue újabb termékeire. A két lejátszó közül az egyik könnyedén elrejthető a zsebünkben, a másikat viszont már bajosabb lenne szűk helyekre betuszkolni.

HIRDETÉS

Új MP3-lejátszókat mutatott be ma az iRiver, válaszul a konkurens Sonicblue újabb termékeire. A két lejátszó közül az egyik könnyedén elrejthető a zsebünkben, a másikat viszont már bajosabb lenne szűk helyekre betuszkolni.

Az iRiver iFP-180T MP3-lejátszó természetesen nem csak az MP3-állományokat képes megszólaltatni, a Windows Media Audio (WMA) kódolású számokat is élvezhetjük rajta. A 31 x 28,5 x 82 mm-es, 32 gramm súlyú lejátszó 128 MB-nyi memóriájába USB-porton keresztül tölthetjük át az állományokat. Amennyiben a 128 MB-ban elférő 2 órányi közel CD-minőségű zene nem lenne elegendő, rádióadásokat is hallgathatunk a beépített FM-rádió segítségével. Sőt, a rádióadást rögzíthetjük is a rendelkezésre álló memória erejéig.

A második lejátszó, az iRiver iMP-400 discman bővebb funkcionalitással rendelkezik, ugyanis a támogatott formátumok listája később firmware-frissítéssel bővíthető. A kereskedelmi forgalomba kerülő lejátszó MP3, WMA, ASF és CD-Audio számokat támogat, később azonban MP3Pro, AAC támogatás is lehetséges.

Az iMP-400 lejátszója "iRiverShockFree" technológiával, valamint robusztusabb mechanikával várja a strapásabb helyzeteket. A lejátszóhoz LCD-kijelzővel rendelkező vezetékes távirányító is tartozik jó hangminőséget biztosító, Sennheiser MX300 fülhallgató mellett. Ez a lejátszó is kapott FM-rádiót unaloműző gyanánt, felvételre azonban nincs lehetőség. Az iRiver iMP400 lejátszó 130,5 x 140 x 16,7 mm méretű, és 193 gramm súlyú elemek, akkumulátorok nélkül.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 08:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.