Szerző: bassline

2000. április 28. 22:34

I'm Going In - néhány újabb kép (?)

Nem régen (április 12.) irtunk egy rövidebb ismertetőt már erről a készülő

Nem régen (április 12.) irtunk egy rövidebb ismertetőt már erről a készülő játékról (mely az EIDOS kiadásában fog megjelenni), amely ha minden jól megy a nyár végére várható. Azonban furdalt a lelkiismeret, meg persze a kíváncsiság is, hogy csak egyetlen screenshotot raktam ki, ezért egy kicsit utánakutakodtam, és találtam még 4 shotot a fejlesztők honlapján. Ezek biztos nem újjak, de mivel eddig még sehol nem láttam őket, ezért gondoltam iderakom, hagy gyönyörködjetek benne. Sajnos újabb infókat sem találtam róla, és a képek sem sokat mondóak :((, de azért egy-két dolog kivehető róluk.

Az elsőn érdemes megnézni a hátsó tájat, melyen az a bizonyos fraktál engine látható, a 3.-oon látszik alul egy felirat, melyből kiderül, hogy a program akkoriban még igen csak kezdetleges lehetett, és végül a 4.-en látszik az a bizonyos számítógépes kaolzkodás. Ezenkívűl érdekes módon mindennemű HUD-dot letakartak :((. Engem mindenesetre megesz már a kíváncsiság. :)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról