Szerző: Barna József

2002. augusztus 15. 18:45

A Pannon GSM a Nokia MMS-megoldását választotta

A Pannon GSM és a Nokia ma megállapodást írt alá, melynek értelmében a Nokia egy teljes, végponttól végpontig terjedő multimédiás üzenetküldési rendszert épít ki a magyarországi szolgáltató számára A megoldással az MMS-képes telefonok felhasználói szöveget, képet, grafikát és hangot egyetlen üzenetben küldhetnek közvetlenül más MMS-terminálokra, e-mail címre vagy nem MMS-képes telefonok felhasználói számára.

[HWSW] A Pannon GSM és a Nokia ma megállapodást írt alá, melynek értelmében a Nokia egy teljes, végponttól végpontig terjedő multimédiás üzenetküldési rendszert épít ki a magyarországi szolgáltató számára A megoldással az MMS-képes telefonok felhasználói szöveget, képet, grafikát és hangot egyetlen üzenetben küldhetnek közvetlenül más MMS-terminálokra, e-mail címre vagy nem MMS-képes telefonok felhasználói számára.

Björn Flakstad, a Pannon GSM elnök-vezérigazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: "A Pannon GSM örömmel erősíti tovább együttműködését a Nokiával. Az MMS felhasználása révén a Pannon GSM előtt megnyílik az út új, modern multimédiás szolgáltatások bevezetésére."

Thomas Högberg, a magyarországi Nokia Networks account managere pedig kiemelte: "Örömünkre szolgál, hogy a Pannon GSM a Nokia MMS-megoldását választotta. A Nokia MMS révén a Pannon ügyfelei azon legkorszerűbb termékek és szolgáltatások haszonélvezőivé válnak, amelyek közelebb visznek a mobil kommunikáció következő generációjához."

A 2001 harmadik negyedévétől kezdve kereskedelmi MMS-rendszereket tesztelő Nokia az MMS területén az iparágban az egyik legnagyobb és legátfogóbb tapasztalattal rendelkezik. A Nokia 2001 decembere óta szállítja MMS-megoldását, és a cég biztosította Ázsia első, 2002 márciusában beindított kereskedelmi MMS-rendszerét is. A vállalat további MMS eredményei között szerepel a világ első, két hálózat közötti MMS-barangolásának lebonyolítása 2002 februárjában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról