:

Szerző: bzd

2000. március 7. 18:39

Még mindig gigahertzek

Természetesen a HARDWARE HunPAGE is hírt adott az 1000MHz-es Athlonról az Az 1GHz-es határ áttörője az AMD c. hírükben. Nagyon megragadott belőle az AMD elnőkétől idézett mondat:

Természetesen a HARDWARE HunPAGE is hírt adott az 1000MHz-es Athlonról az "Az 1GHz-es határ áttörője az AMD" c. hírükben. Nagyon megragadott belőle az AMD elnőkétől idézett mondat:
"Minden iskolás úgy ismeri Neil Armstrong-ot, mint az első embert a Holdon; Roger Bannister-t, mint aki először futotta le az egy mérföldes távolságot négy perc alatt; és Edmund Hillary-t, mint aki elsőként mászta meg a Mount Everest-et. A másodikra már senki sem emlékszik."
Találó hasonlat, bár annyit hozzátennék még, hogy a második rendszerint beleőrült a második helyezésébe :)

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.