Szerző: Ady Krisztián

2002. augusztus 6. 08:14

24x-es külső CD-író a Teac-től

[CDR-Info] A TEAC Japan legújabb bejelentett CD-írója ezúttal egy külső modell lett, mely USB felületen kapcsolódik a felhasználó számítógépéhez. A CD-RW2240PU CD-író 24x-es írást, 10x-es újraírást és 24x-es olvasást tesz lehetővé. A meghajtót JustLink bufferkiürülés esetén segítséget nyújtó technológiával is ellátták, s támogatja az Mt. Rainier formátumot. A meghajtót körülbelül a hónap végén lehet majd megvásárolni a japán piacon.

[CDR-Info] A TEAC Japan legújabb bejelentett CD-írója ezúttal egy külső modell lett, mely USB felületen kapcsolódik a felhasználó számítógépéhez. A "CD-RW2240PU" CD-író 24x-es írást, 10x-es újraírást és 24x-es olvasást tesz lehetővé. A meghajtót JustLink bufferkiürülés esetén segítséget nyújtó technológiával is ellátták, s támogatja az Mt. Rainier formátumot. A meghajtót körülbelül a hónap végén lehet majd megvásárolni a japán piacon.

Az Mt Rainier a sok különböző formátum zűrzavarában nyújthatna némi felüdülést. Egyetemleges formátumként használva sok bosszúságtól menthetné meg a felhasználókat, megszüntetve az inkompatibilitást a különböző operációs rendszerek között.

  • 24x-es írás (Z-CLV), 10x-es újraírás (CLV), 24x-es olvasás (CAV)
  • USB 2.0 és USB 1.1 csatlakozás
  • Méretek: 138 x 23 x 180 mm
  • Súly: 420 gr

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról