Szerző: castor

2002. július 30. 10:05

Új képek az Iron Storm című akciójátékból

Friss képek jelentek meg az Iron Storm című akciójátékból, melyeket a HWSW Galéria rovatban lehet megtekinteni. A magával ragadó grafika mellett azonban érdemes egy futó pillantást vetnünk a történetre is, ugyanis már a program reklámja is sok ember figyelmét felkeltette a következő kulcsmondattal: 1964... Az első világháború még nem ért véget.

Friss képek jelentek meg az Iron Storm című akciójátékból, melyeket a HWSW Galéria rovatban lehet megtekinteni. A magával ragadó grafika mellett azonban érdemes egy futó pillantást vetnünk a történetre is, ugyanis már a program reklámja is sok ember figyelmét felkeltette a következő kulcsmondattal: "1964... Az első világháború még nem ért véget".

Nem kétséges, hogy a Wanadoo igen jó üzletet csinál majd ezzel az elképzelt történelmi korban zajló történettel, ugyanis a fejlesztők elég sok egyedi ötletet fognak tudni megvalósítani.

De ezen kívül például találkozhatunk majd a Medal of Honorban szereplő mesterséges intelligencia továbbfejlesztett változatával is. Erre szükség is lesz, hiszen nemcsak agyatlan lövöldözéssel kell megoldanunk a ránk bízott küldetéseket, hanem sokszor szükségünk lesz lopakodásra is -- például amikor az ellenség bázisára kell észrevétlenül besurrannunk.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor szinte biztosak lehetünk abban, hogy az őszi megjelenéskor a szaklapok címlapján az Iron Storm fog díszelegni. Ezt erősíti meg a legnagyobb külföldi online játékmagazin, a GameSpy előzetes véleménye is: "...az Iron Storm biztosan az őszi szezon egyik legérdekesebb akciójátéka lesz."

a címlapról